× L'API ne supporte plus cet article, consulter le sur Amazon.

The Art of the Chocolatier: From Classic Confections to Sensational Showpieces

de Brand: Wiley
Toutes les images Amazon : 190.34€Autres vendeurs : 48.17€Occasion : 45.00€
Dernière mise à jour : 14 jours ( mettre à jour)
Voir sur Amazon
Voir toutes les d'offres
Meilleur prix en Europe
Recevoir les baisses de prix
Vendeur Prix souhaité Prix actuel Livraison gratuite Prime
Amazon
190.34€
Autres vendeurs
48.17€
Ocassion
45.00€
Livraison gratuite
Statistiques des prix Amazon
Prix Date
Actuel 190.34€ 14 jours
Le plus bas 44.44€ 3 mois
Moyenne 106.94€
Le plus haut 192.51€ 10 mois
Dernières modifications
Date Prix
14 jours 190.34€
15 jours 53.69€
17 jours 190.34€
1 mois 190.06€
1 mois 55.12€
Statistiques des prix des autres vendeurs
Prix Date
Actuel 48.17€ 14 jours
Le plus bas 46.52€ 3 mois
Moyenne 50.42€
Le plus haut 56.41€ 9 mois
Dernières modifications
Date Prix
14 jours 48.17€
15 jours 51.22€
19 jours 51.41€
26 jours 51.58€
1 mois 51.41€
Statistiques des prix d'occasions
Prix Date
Actuel 45.00€ 14 jours
Le plus bas 17.10€ 7 mois
Moyenne 40.91€
Le plus haut 45.00€ 14 jours
Dernières modifications
Date Prix
14 jours 45.00€
2 mois 45.00€
2 mois 44.99€
7 mois 45.00€
7 mois 17.10€
* 1 correspond à l'article le plus vendu et 5000 au 5000ème article le plus vendu.

Statistiques du classement
Classement Date
Actuel 267043.00 14 jours
Le plus bas 1046.00 7 mois
Moyenne 223261.00
Le plus haut 272608.00 7 mois
Dernières modifications
Date Prix
14 jours 267043.00
15 jours 266542.00
17 jours 265918.00
19 jours 265441.00
26 jours 263603.00
Description
A must-have guide to chocolate making and chocolate showpiece design, from renowned confectionery expert Ewald Notter Covering the full spectrum of chocolate work-from the fundamentals of chocolate making to instruction on advanced showpiece design and assembly-The Art of the Chocolatier is the most complete and comprehensive guide to chocolate-making on the market. The book covers basic information on ingredients, equipment, and common techniques in the pastry kitchen, while also offering clear, step-by-step instructions on creating small candies and large-scale chocolate pieces. This is the ideal book for pastry students enrolled in chocolate and confectionery courses, as well as working professionals and even serious home confectioners who want to improve their skills in advanced chocolate work.*Illustrated step-by-step instructions cover all the essentials of chocolate-making, from tempering and creating ganache and gianduja to using molds, transfer sheets, and more* An entire chapter devoted to Creating a Competition Piece covers the ins and outs of confectionery competition, from preparing for the event and developing a concept to designing and building a winning chocolate showpiece* Beautiful full-color photos throughout provide inspiration for chocolate decor and showpiece design, while clear how-to photos illustrate key techniques The Art of the Chocolatier provides expert-level coverage of every aspect of the chocolatier's art for students and professionals alike.
Fonctionnalitées
  • Used Book in Good Condition
Informations complémentaires
Marque Brand: Wiley
ASIN 0470398841