The Art of the Chocolatier: From Classic Confections to Sensational Showpieces

de Brand: Wiley
Toutes les images Amazon : 69.81€Autres vendeurs : 49.85€Occasion : 26.24€
Dernière mise à jour : A l'instant
Voir sur Amazon
Voir toutes les d'offres
Meilleur prix en Europe
Recevoir les baisses de prix
Vendeur Prix souhaité Prix actuel Livraison gratuite Prime
Amazon
69.81€
Autres vendeurs
49.85€
Ocassion
26.24€
Livraison gratuite
Statistiques des prix Amazon
Prix Date
Actuel 69.81€ A l'instant
Le plus bas 60.78€ 8 jours
Moyenne 153.09€
Le plus haut 192.51€ 19 jours
Dernières modifications
Date Prix
A l'instant 69.81€
Hier 189.10€
2 jours 189.10€
4 jours 189.10€
6 jours 189.10€
Statistiques des prix des autres vendeurs
Prix Date
Actuel 49.85€ A l'instant
Le plus bas 49.85€ 26 jours
Moyenne 52.80€
Le plus haut 56.41€ 2 jours
Dernières modifications
Date Prix
A l'instant 49.85€
Hier 49.85€
2 jours 56.41€
4 jours 56.41€
6 jours 56.41€
Statistiques des prix d'occasions
Prix Date
Actuel 26.24€ A l'instant
Le plus bas 26.24€ 7 jours
Moyenne 37.98€
Le plus haut 45.00€ 19 jours
Dernières modifications
Date Prix
A l'instant 26.24€
Hier 26.24€
2 jours 26.24€
4 jours 26.25€
6 jours 26.24€
* 1 correspond à l'article le plus vendu et 5000 au 5000ème article le plus vendu.

Statistiques du classement
Classement Date
Actuel 252144.00 A l'instant
Le plus bas 247565.00 26 jours
Moyenne 249863.00
Le plus haut 252144.00 A l'instant
Dernières modifications
Date Prix
A l'instant 252144.00
Hier 251989.00
2 jours 251353.00
4 jours 250820.00
6 jours 251283.00
Description
A must-have guide to chocolate making and chocolate showpiece design, from renowned confectionery expert Ewald Notter Covering the full spectrum of chocolate work-from the fundamentals of chocolate making to instruction on advanced showpiece design and assembly-The Art of the Chocolatier is the most complete and comprehensive guide to chocolate-making on the market. The book covers basic information on ingredients, equipment, and common techniques in the pastry kitchen, while also offering clear, step-by-step instructions on creating small candies and large-scale chocolate pieces. This is the ideal book for pastry students enrolled in chocolate and confectionery courses, as well as working professionals and even serious home confectioners who want to improve their skills in advanced chocolate work.*Illustrated step-by-step instructions cover all the essentials of chocolate-making, from tempering and creating ganache and gianduja to using molds, transfer sheets, and more* An entire chapter devoted to Creating a Competition Piece covers the ins and outs of confectionery competition, from preparing for the event and developing a concept to designing and building a winning chocolate showpiece* Beautiful full-color photos throughout provide inspiration for chocolate decor and showpiece design, while clear how-to photos illustrate key techniques The Art of the Chocolatier provides expert-level coverage of every aspect of the chocolatier's art for students and professionals alike.
Fonctionnalitées
  • Used Book in Good Condition
Informations complémentaires
Marque Brand: Wiley
ASIN 0470398841